5.12.2011 г., 15:32 ч.

Сега 

  Поезия
384 0 5

Сега е време

за молитва.

Сега е време

за следа,

изписана със мисъл

и усмивка,

изпълнена със нежност

и тъга.

Небе, което слиза -

за да се огледаш -

и то да види в теб

началото на

новото небе.

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??