11.08.2016 г., 19:35 ч.

Сега 

  Поезия » Любовна
335 2 6

СЕГА

 

Искам истински!
Тук!
И сега!
Да съм жива
от ласките твои.
Да докосваш
всяка капчица плът.
Да събуждаш
вълнение в полет.
Искам с теб
да заспя в тишина.
Да съм облаче
бяло в съня ти.
Да съм в утрото
твоя мечта.
И завинаги ...
твоето щастие.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??