31.07.2016 г., 8:38 ч.

Сега и винаги 

  Поезия
508 0 0

Когато ми посивее косата
и бъркам захарта със солта,
когато не ме слушат краката
и заспивам в осем вечерта

и вместо свещи бръчки броя..
Моля те, обичай ме.

Когато намусено ще гледаш

и ще си забравил името ми,
когато уморено ще куцаш
и ще целуваш с последни сили
и със стария блясък в очите..
Помни, че ще те обичам.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??