14.01.2008 г., 14:30 ч.

Сега? Какво съм за теб! 

  Поезия » Любовна
984 0 3
Колко ли болка излях
през очите си.
Колко ли мъка събрах
в гърдите си.
За теб... За теб...
Като чаша със вино изпи ме.
Опита вкуса ми - сладък, дори неприличен.
Без тебе съм празна!
А колко мечти със тебе споделях.
Света си в ръцете ти сложих.
Сега? Какво съм за теб?

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??