27.11.2007 г., 20:28 ч.

Сега ли 

  Поезия » Любовна
542 0 6

Сега ли чак откри, че ме обичаш,
сега ли чак разбра, че съм една?
Сега ли чак за тебе аз съм всичко,
сега ли чак видя, че те плених?

 

Сега ли чак откри, че беше грешка,
сега ли чак разбра, че ме рани?
Сега ли чак реши да бъдеш искрен,
или отново криеш купища лъжи?

 

Сега разбра ли вече, че е късно,
към мене всеки мост ти разруши?
Сега видя - не мога да ти вярвам,
за мен ти изтъкан си от лъжи.

 

26.05.2007

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??