29.04.2012 г., 0:10 ч.

Сега ме забрави 

  Поезия » Любовна
486 0 0

                    "Сърцето всеки жребий заслужава.
                     Но не забрава, но не забрава..."

"Сега ме забрави!"
И как да го направя?
Сърцето ми захвърли
сред лудата жарава.
Със заледени пръсти
душата ми разкъса.
Без обич ме остави,
прекърши любовта ни...
Във болка и раздяла,
ни жива, ни умряла,
аз как да те забравя?
Аз как да те забравя?

© Роза Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??