14.04.2009 г., 7:20 ч.

Сега не мога да те преживея... 

  Поезия » Любовна
1123 0 4

Скрих си очите. За да не гледат през нищото.

Налях си уиски с пристигането на зората...

... Ще препаририрам сърцето си като красива пеперуда,

преди да решиш да ми подрежеш крилата.

 

Заспивам до прозореца. Без да те чакам.

Лягам сама в средата на деня.

Не говоря по телефона. Отбягвам хората.

Затворих в буркан парчето си душа.

 

Сега аз не мога да те преживея.

Тихите ти стъпки ми кънтят в сърцето.

Вишните са цъфнали. А ми свети полюлея,

тихичко очакващ твойто незавръщане!

 

Сега аз дори не искам да те преживея.

Научих нещо - мога да съм силна.

Няма да подтискам чувството, за да оцелея...

... няма да те преживявам - ще те изживея!

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??