29.09.2020 г., 17:47 ч.  

Сега ще те науча 

  Поезия » Любовна, Еротична
631 3 2

Любимо ми е да ме грабваш още от вратата;

една дума, хищнически поглед, ненаситен..

Повдигам се на пръсти, хващаш ми бедрата;

забравил за обноските, играеш го невинен..

 

Омайваш ме с целувки, жадни, без да спираш;

цялата топя се, не издържам вече и секунда..

Хващаш и врата ми, искаш да ме контролираш;

губя се в ръцете ти, неконтролируема нужда..

 

Да влезем вътре, че някой може да ни хване;

губя и самоконтрола си, трябва да заключа..

Всичко в мен, от докосването ти, ще пламне;

а погледът ти ми мълви: „сега ще те науча“..

© К. Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хихи.. Шшшт 🤫😁
  • Не знам дали погледът ти мълви, ама направо си крещи.😁 Много секс има тук!
Предложения
: ??:??