Язи разбирам ут секс
и хич биля ни мъ й
срам да питам
Ина съчма мъ и изпралъ,
ни мога да съ усмиря,
утивам в нашта селскъ баня,
тъй малко да съ ухлъдя...
Ма то на пустий ми късмет
от страсти там ни съ ликуват,
там наший, почестния кмет,
жинити бурно развълнувал.
В куритуту кат съ излегнах,
нададох палаву уше
и слушам булки измълели...
за снощи си клюкарстват те.
Ината вика, чи мъжо й
с ракийка ставъл некъв звер,
а другътъ, чи с две пържоли
купувалъ си убав секс...
И срам ни срам, сига ши питам
къде продават убав секс,
на центъра у магазина,
или у Пипирудите, кажети????
© Яна Вълчева Всички права запазени
упуснъли сти ги дватъ края.
Низнам дъл шъ имъ прукупсия
и дукуга ши могъ въ изтрая.
Слидъ зъ муралнуту пувидение
пу длъжнуст тук шъ съ изкажъ.
Туй разврат,зътуй раздиление
ни нищятъ ви, шъ ви придложъ.
Дюкян у селуту дъ съ утвори,
и саму там дъ можи съ прудавъ
туй нещу Янъ зъ кует гувори
и упътвъни към негу дъ съ давъ.
Чуйти (туй ни съ саму фрази)
дажи ши пудложъ нъ глъсувъне
дъ имъ у селу по мурални пози
къту гу твурити туй сиксувъне.
Те тъка гу мисли бабъ ви Анъ
с акъла дету пучти ни устанъ.