Секунда време ни е дал.
Разходка кратичка до гроба.
А ние губим я без жал.
В' войни, омраза и тревога.
Секунда, миг и после край.
По пътя мачкаме и газим.
А само обич, трябва знай,
света след нас да го опазим.
© Виолета Всички права запазени