29.01.2017 г., 15:34 ч.

Семейство 

  Поезия » Друга
713 0 0

Аромат на вкусна храна

се носи из дома.

Тя сили и здраве ни дава

и гладът ни отминава.

 

Щом в уютна къща са децата,

за игри и пакости готова е тълпата.

Празниците с нас са всеки ден,

щом децата са до мен.

Бабите и дядовците сияят,

щом внучетата им играят.

 

А като дойдат и роднини,

не виждали ни от дълги години

се почват едни разкази, едни песни,

за времената ни чудесни.

 

И така до сутринта, 

при нас е щура веселба.

Защото носим

любов в сърцата

и даряваме мъдрост

на децата!

 

 

© Elena Kostova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??