29.03.2013 г., 18:53 ч.

Семейството какво е ? 

  Поезия » Любовна
465 0 0

Не важат тука документи,
нито представа за каквато и да надежда,
защото виж - за нея аз написах нещо,
което е на някои известно.
За другите - не отговарям,
за тях и дума не отварям,
понеже, който изгори веднъж,
опитва после да се пази,
от зло, интриги и омрази.
СЕМЕЙСТВОТО - това е
ДУША, ЛЮБОВ и ОЩЕ НЕЩО,
което... на друга мисъл ме отвежда.
За мене всичко туй си ТИ
и нека да опита някой за това
със мен не само в този миг
за тези думи да спòри.
Единствено ти знаеш, скъпа -
за ТЕБ не бих умрял сега.
За ТЕБ умирам аз хиляда пъти,
дори и да са малко - какво пък от това.
Не пречи нищо да се постарая,
старах се толкова години аз,
така че си оставам с ТЕБ до КРАЯ,
а ти дали го искаш... погледни пред НАС.
СЕМЕЙСТВОТО, Любима,
то не се гради,
когато просто си го има,
от НАС очаква ТО защита,
чак до дълбоки старини!

D.E.H.

© Олег Деков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??