10.02.2011 г., 19:53 ч.

Сенки 

  Поезия » Философска
406 0 0

"Сенки"

Нощта.
Нощта е майка.
Нощта е майка на Мрака.
На Мрака, когото прегръщаш в съня си.

Денят.
Денят е баща.
Денят е баща на Светлината.
На Светлината, която изгуби в страха си.

Луната.
Луната е Окото.
Луната е Окото на Бога.
На Бога, когото прокле във гнева си.

Слънцето.
Слънцето е Сърцето.
Слънцето е Сърцето на Сянката.
На Сянката, която обичаш в нощта си.

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??