28.01.2009 г., 21:59 ч.

Сенрю 

  Поезия » Източни форми
717 0 4

Острия ми поглед

в сърцето ти.

Пристан на чувства.

 

Слънце и луна

на старта на живота.

Нестигнат финал.

 

С ръце обгръщам

разлистено дърво.

В дланите - цвят от череша.

© Павлина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??