17.05.2007 г., 21:16 ч.

Серенада 

  Поезия
618 0 3

Отново тиха вечер се разлисти,
нощ със дъх на рози и звезди
и звездите във небето бистри
спомнят розите във твоите очи.

Сребри край тебе лунната омара,
дъжд от капчици сребро роси
и звънкат нежно струни на китара,
щом зашепне вятър в твоите коси.

Отново в тиха вечер те бленувам
и музика сърцето ми облива,
тиха нощ е, но знам, че не сънувам -
от роза и звезда си по-красива.

© Венелин Стоичков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??