17 may 2007, 21:16

Серенада 

  Poesía
649 0 3

Отново тиха вечер се разлисти,
нощ със дъх на рози и звезди
и звездите във небето бистри
спомнят розите във твоите очи.

Сребри край тебе лунната омара,
дъжд от капчици сребро роси
и звънкат нежно струни на китара,
щом зашепне вятър в твоите коси.

Отново в тиха вечер те бленувам
и музика сърцето ми облива,
тиха нощ е, но знам, че не сънувам -
от роза и звезда си по-красива.

© Венелин Стоичков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??