19.01.2008 г., 23:01 ч.

сериал 

  Поезия
638 0 1
Екзотична амазонка,
бразилска танцьорка,
от колумбийски сериал измислена,
наивна в любовта и лекомислена...
В танца тя изгаря
и със страст той я пленява,
обича я и в това се врича,
а след нощта я изоставя
и по стъпките на друга тича.
Вечеря на свещи,
като техните тела горещи,
букет от рози
и в лимузина я вози.
Тази трудна е, той знае
и  с думи за това играе.
От беден квартал била,
но красива като алена звезда.
Изгрева посрешнали заедно,
но той нищо не получил,
момичето с принципи било.
С наведен нос горкият
при наивната се върнал пак,
че тя след него ще тича,
а той след трудната пак!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Усмивки!Вярно,всичките сериали без да съм ги гледала знам как започват и как свършват.
Предложения
: ??:??