Различни сезони сме- зима и лято,
но точно това ни привлича.
Сърцето ми топло, на слънце богато,
ще обича, докрай ще обича.
Ще стопя ледовете – непристъпни стени
и под тях ще изникнат цветята.
Ще се слеят сезони и любов ще кипи,
ще разцъфне отново земята.
Потопи ме в своите преспи дълбоки,
покажи ми лютата зима.
Мойто лято огън и жар ще ти носи
и до теб до безкрай ще ме има.