18.08.2005 г., 21:14 ч.

Сезони на любовта 

  Поезия
979 0 3
Време за размисъл и очакване
и сякаш заспива любовта,
тя чака своето пробуждане
след зима иде пролетта.

Когато всичко се се събужда,
тревички,птички,чувствата дори.
Сърцето радостно се влюбва
и в трепет нов гори.

Идва лятото,когато
в разгара на страстта
на емоции и чувства тъй богато
прелива сякаш любовта.

Но ето иде тъжна есен
раздяла,сълзи след това
животът вече не е песен,
а низ от падащи листа.

Сезон подир сезон така с години
идва и отлита младостта,
ала завинаги остават
сезоните на любовта.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??