18.09.2019 г., 14:37 ч.

Сезонът вече е към края! 

  Поезия » Пейзажна
619 0 0

Изчезва лятната омая.
Сезона вече е към края!
Попивам със сетивата плажа.
Отлита Лятото –  залязва!

Вървя по пясъчната алея
и  тихичко сълзи си лея.
Приисква ми се да се втурна
и отново в морето да се гмурна.

Умъчнено гледам в безкрая.
Започвам вече да мечтая.
Прошумява ми за сбогом бриза
и издува лятната ми риза.

 

Сезона вече е към края!
Не бива да стоя и да се мая!
Усмихнато ръката вдигам
и тайно на морето намигам!

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1266 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??