"Шамарът на Бойко" –
нашенски коктейл –
поръчва си, който
"носи" и е смел!
Познавачи казват,
че си заслужава:
"Шамарът на Бойко"
жажда утолява!
"Шамарът на Бойко"
пиеш, но си шен!
По-щастлив е, който
станал му е фен!
"Шамарът на Бойко"
изпиват с мерак
и холандец, и финландец –
не само южняк!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени