19.07.2011 г., 19:39 ч.

Шандара - Мандара 

  Поезия » Хумористична
764 0 5

 

ШАНДАРА  -  МАНДАРА

 

Леви – десни –

     с панталони тесни…

Изток – запад –

     сал киселец и лапад…

Ден и нощ –

     животът - все по-лош…

Зима – лете –

     криза ни насмете…

Вътре – вънка –

     кесията не дрънка…

Бляк и вите –

      топят ни се парите…

Горе – долу –

      мизерия до голо…

Напред – назад –

      мрак,студ и глад…

От пусто – в празно –

      в чорбата няма мазно…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??