23.02.2008 г., 18:27 ч.

Шантавите SMS-и 

  Поезия
1101 0 4
Случват се неща,
които вече са се случвали...

Вещици доят луните,
изгряващи под нечия земя
И ветрове орат,
превили гърбовете си
И сеят небесата звездните зърна...
От тези семена добро ли ще поникне?
Ще пожелаят ли жътварките
да го омесят със сълзите си?
Или ще покълнат надолу със главите,
за да нахранят погребаната ТЪМНИНА...

Случват се неща...

© РАДА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??