15.05.2007 г., 17:50 ч.

Sharp C Minor 

  Поезия
904 0 11

Две ръце рисуват във минор
контраста на тревата със кръвта,
неизвървян безкраен коридор,
вина и безвъзвратна самота...


Две ръце рисуват във минор

сърце раздрано как със болка бие,

манипулирано от ангелския хор,
който във пианото се крие.

Две ръце рисуват във минор
крешчендото на злобата човешка,
фалшив клавиш в минорния подбор,
не винаги звучи ни като грешка.

Две ръце рисуват във минор
стотици трупове във кален двор,
Ехти плачът на ангелския хор,
който две ръце рисуват във минор...


П.П. Вдъхновението ми дойде от Nocturne in C-sharp Minor на Шопен из филмът "The Pianist"
Това е линк към 4-минутния полет върху крилата на един ангелски хор  http://www.data.bg/f.php?fid=11511373

© Александър Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??