13.04.2017 г., 10:20 ч.

Шепа любов 

  Поезия » Любовна
1449 1 5

Само шепа любов. Друго нищо не искам!

Толкова много ли струва това?

Нежна прегръдка, приятелско рамо.

Топло сърце и широка душа!

 

Шепа любов и надежда за утре!

Шепа любов и до мен да си ти!

Истинска обич не можеш да купиш

нито със злато, нито с пари!

 

Шепа любов. Аз те моля за нея!

Толкова много ли струва това?

Шепа любов. Малко истинска обич.

Топло сърце и широка душа!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??