6.12.2008 г., 20:43 ч.

Шепа нежност 

  Поезия » Любовна
951 0 6



Чуваш ли...?
Как сърцето ми бие,
как кръвта ми по вените тича,
как влудяващо търся очите ти
и ръцете, които ми липсват.
Виждаш ли...?
Как душата ми пее,
как лицето ми с теб озарява,
как смехът ми прелива и грее
във очите от теб обожавани.
Знаеш ли...?
Как е хубаво с тебе,
как докосваме двама мечтите си,
нося слънчева нежност в ръцете си,
а сърцето ми шепне " Обичам те ".

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??