27.05.2007 г., 9:44 ч.

Шепот 

  Поезия
542 0 1
Сълзи за раздяла ти шепнат в нощта.
От мъка искам да попия плътта.
А може би ти ще ме носиш в своето сърце
и аз ще се радвам като малко дете.

"До скоро", а не "Сбогом" си шепнат двете души
и остават само една целувка да мълви.
В мислите им остава обещанието за любов
и клетвата, че заедно ще бъдат цял живот.

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??