May 27, 2007, 9:44 AM

Шепот 

  Poetry
540 0 1
Сълзи за раздяла ти шепнат в нощта.
От мъка искам да попия плътта.
А може би ти ще ме носиш в своето сърце
и аз ще се радвам като малко дете.

"До скоро", а не "Сбогом" си шепнат двете души
и остават само една целувка да мълви.
В мислите им остава обещанието за любов
и клетвата, че заедно ще бъдат цял живот.

© Елица Малева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??