12.09.2008 г., 9:07 ч.

Шепот 

  Поезия » Любовна
418 0 3

 Тихо е, до болка тихо е,
сякаш мрак обгърнал е нощта...
без теб така е пусто,
само моето сърце
тупти за теб сега, не чака...
Но няма те,
отдалечаваш се ти, мили,
остава самотата.

Няма те, отново тихо е,
шепота напомня ми за самотата...
Минава времето. Напусто
търся те навсякъде,
запалила свещица в мрака...
Няма те,
не чувам стъпките ти,
вятъра в листака.

Чувам шепот само
и сякаш ми говори,
и сърцето ми е нямо.
Тишината... проговори

Автори: *Dark_Girl*  &   LordofDreams (Петър Манев)

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чух тишината!!!Прекрасно е!Поздрав!
  • Това много ми хареса Вили.Прегръщам те силно!
  • Тишината... проговори
    шепота напомня ми за самотата...
    Тихо е, до болка тихо е,
    Когато тишината говори в шепот, самотата е гостенка!
    Красив стих!
Предложения
: ??:??