Вятърът шепти в мен
Вземи ме в плен
Да разбушувам с порив тих
Това което в тебе скрих
Добре ли чух
Звук стържещ сух...
Отваряне на катинари
Затваряне на рани
Вериги ли дрънчат
Гласове шептят...
Мракът се разсейва
Светлината грейва
Чашата изпих
Какво открих...
В мен е - съществува
С вятъра във мен бушува
© Любомир Деничин Всички права запазени