4.08.2005 г., 23:22 ч.

Шест дечица 

  Поезия
875 0 2
Шест малки дечица
Със руси коси
С погледи жадни
На будни очи.

Шест ангела бели
Сред черна тъма
Тъй кратко живели
В бездушна страна

Шест перушинки
В легло от бетон
Шепа прашинки
Без дъх и без стон

Тихо! Не дишай!
Не чуваш ли ти ?!
Ето ги! Гледай!
Със руси коси...


7. 04. 2005

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??