4 ago 2005, 23:22

Шест дечица 

  Poesía
877 0 2
Шест малки дечица
Със руси коси
С погледи жадни
На будни очи.

Шест ангела бели
Сред черна тъма
Тъй кратко живели
В бездушна страна

Шест перушинки
В легло от бетон
Шепа прашинки
Без дъх и без стон

Тихо! Не дишай!
Не чуваш ли ти ?!
Ето ги! Гледай!
Със руси коси...


7. 04. 2005

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??