31.10.2008 г., 21:17 ч.

Шесто алкохолно чувство 

  Поезия » Друга
600 0 1
Чашите треперят като 10.5 по Рихтер.
А като дух в бутилка капачката крещи: "Отвори ме,
тази нощ изпълнявам желания."
Имам шесто алкохолно чувство за пълна разбивация.
А на сутринта барабани в главата, добро утро в кафе и реанимация.
Шесто алкохолно чувство за 0 % трезвеност.
Вече виждам как ще се напия и напук на тебе
върху масите ще се разбия.
Нека да ме гледат, нека да говорят...
Дааа, казвам ти, вземи си цифровия.
Като затворя, изключи клетъчния.
Тази вечер ще играя себе си.
Само с мъжка риза по себе си и чаша в ръка.
Чука се на вратата... Добре дошли!
В Хелоин за големи...

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стила ти страшно ми допада Много обичам да те чета и с нетърпение чакан нещо ново
Предложения
: ??:??