12.01.2018 г., 0:57 ч.

Шоколад 

  Поезия » Хумористична
704 0 1

Кожата ти млечен шоколад

главата ми направи мармалад

страстта ми лъсна като на парад

щом на земята направих шпагат

да те зяпам напразно отзад.

 

Ти ме с поглед мене закова

чак сърцето ми кораво зарида

когато злобно ме погледни тя

твоята женска логика аналитична

белязала ме като личност непрактична.

 

Може и да си акула аналитична

красива отвън като поина птичка

но ще ти открехна аз една вратичка

акуло мила, крилата и зъбата

любовта е неудобна , непрактична.

 

Косата ти от черен шоколад

събужда спомени неизживени за ад

разпръснати в пусто опустелия  град

когато ти нарече ме самодоволно долен гад

сърцето ми трепна от внезапен за тебе  глад

 

Може да ме отминаваш ти като гад

но възбуждаш в мен неудържим заряд

ти неустоим меланж от сладък шоколад

ще преглътна и горчивия ти шоколад

заповядай да те взривя от страст у нас

© Теодора Недева Всички права запазени

Шоколад

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??