1.10.2008 г., 14:41 ч.

Шоколадов рай 

  Поезия » Любовна
575 0 0

Шоколадът, разбира се - бял, млечен или неутрален - топящ се в устата.

Опитах сладко от устните ти.

Разчупих със страст парченце шоколад.

Замръзнах от страст...

Усетих вкуса на насладата.

Морето ме влечеше към себе си.

Поривът  на сладко ме изкуши, любими.

Вкусваш малко шоколад - ти полудяваш по мен.

Докосваш ме палаво и ме събличаш с поглед.

Плъзгам се до теб и те облизвам, като мое шоколадче.

Потръпвам щом ме гушнеш.

Усещаш ли ме?

Аз съм цяла, като волна пеперуда.

Ти си моят шоколадов рай.

С парченце шоколад ме разбираш.

С един дъх разбирам какво ще ми кажеш...

 

 

                       Посвещавам това стихче на моя мъж (Калоян)

                                   Обичкам те, мое сладко

                                        котенце...

                                 Ти си в моето сърчице

                             завинаги.

      От Жена ти (Десислава)

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??