4.11.2011 г., 9:20 ч.

Шоколадово утро 

  Поезия » Любовна
987 0 15

 

-----

 

Светът е усмихнато слънце -
следдъждовно изгря отзарана!
И вече май нищо не търся,
ти си мойто последно имане!


Очите ти сънно ме мамят
с топло-шоколадови ириси!
А сутрин сетивно се храня
с тиха музика, допир и мирис...


Ти си сладко какао шуптящо -
Жадно с поглед те пия и с тяло!
Не зная друга радост искряща
да преражда душата ми в бяло!


Ти си в мен, аз съм в теб и това е!
Всеки лъч е по-топъл и млад,
а сърцата на обич играят
след дъха на изпит шоколад...

 

-----

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??