26.11.2013 г., 22:01 ч.

Щ 

  Поезия » Друга
813 0 6

Ще те съблазня с ябълка,
ще те поканя на шведска маса,
с това, онова, с всичко
или с нищо ще те завържа,
ще те блъсна с колата си,
ще умреш, ще те съживя,
ще те направя мой талисман,
моя ледена вода,
ще си сложа чадор или ключ,
някъде, на някое място,
ще ти стане лошо
като научиш всичките ми тайни,
ще ти сложа хашиш във виното
и ще ти гледам сеира,
нали съм жена, радвам се
на всяко отмъщение,
ще ти обещая плътен допир,
ще се превърна в търпение,
ще мина покрай един манастир,
ще се заблуждавам,
че мога да бъда смирена
и ще повтарям:
О, колко те обичам,
о, колко те мразя.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??