21.05.2015 г., 21:35 ч.  

Щастие 

  Поезия » Любовна
550 0 0

Заспивам 
с нежна милувка за теб
с дъх опитвам от твоите алени устни,
галя снагата ти с поглед стаен,
да не дишам,
сънят ти не трябва да бъде смутен.


Една от мечтите си виждам спяща до мен
с поглед галя косите смолисти,
не заспивам
нощ озарена от дъга на щастие
с теб!

© Анжела Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??