3.12.2005 г., 21:07 ч.

Щастие 

  Поезия
1156 0 1

                       Щастие

Ще оглупея- твърде съм щастлива!

Каква беда е да си тъй щастлив!

Сърцето ми от щастие прелива,

тъй весело, във свят тъй сив...

 

Какво да сторя? Да заплача?

Нещастна ли да бъда днес?

Нима щастливи сте щом аз тъгувам

И по- нещастни щом празнувам?!


Объркана съм- плача и се смея!

Не зная как се чувствам вече аз.

Затуй реших да гасна и да грея

периодично- всеки кръгъл час!

© Гергана Турийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??