Щастие
Ще оглупея- твърде съм щастлива!
Каква беда е да си тъй щастлив!
Сърцето ми от щастие прелива,
тъй весело, във свят тъй сив...
Какво да сторя? Да заплача?
Нещастна ли да бъда днес?
Нима щастливи сте щом аз тъгувам
И по- нещастни щом празнувам?!
Объркана съм- плача и се смея!
Не зная как се чувствам вече аз.
Затуй реших да гасна и да грея
периодично- всеки кръгъл час!
© Гергана Турийска All rights reserved.