21.04.2021 г., 19:59 ч.  

Щастие 

  Поезия » Любовна
384 0 0

Къде ли, щастие, си ти,

кацни на моето рамо!

Дали душата ми ще полети,

или илюзия е туй само?

 

Дали ерген ще си остана,

или пък жена ще си намеря?

Дали ще се излекува тая рана,

дали пак криле ще разперя?

 

Не знам.Надеждата последна загива,

без нея душата на човека е осакатена,

надежда, че ще те видя, мома красива,

че душа ще е доволна и успокоена!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??