27.12.2012 г., 0:27 ч.

Щастие 

  Поезия » Любовна
706 0 0

Озари ме с усмивката си нежно,
докосни ме с парещите си ръце!
За да усетя присъствието ти вълшебно,
така близко до моето сърце!

 

Хвани ръката и ме поведи 
към нови, непознати светове!
Виж как светят моите очи,
с отправен поглед към тези върхове!

 

Нека смело продължим безспир 
да носим късмета с чистите си души!
И заедно щастието да удължим,
сбъдвайки най-съкровените ни мечти!

© Сед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??