Една жена. Във нов живот.
Живот, във който е обичана.
Живот на аромат и цветове.
Живот естествен. И живот по две.
Живот на радост и доверие.
Живот с отворено сърце.
Една жена. Обича. Във живот по две.
Живот, във който е обичана.
© Снежина Будурова Всички права запазени