30.06.2007 г., 13:03 ч.

Щастие за мен 

  Поезия
573 0 1
Превърна самотата в тръпка нежна,
накара ме отново да повярвам в любовта!
Разтърси ти душата моя с прекрасните си
милички очи, превърна ти живота мой
във приказка без край...
Дано никога да не напусна този рай!!!

© Георги Дуков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??