30 июн. 2007 г., 13:03

Щастие за мен 

  Поэзия
574 0 1
Превърна самотата в тръпка нежна,
накара ме отново да повярвам в любовта!
Разтърси ти душата моя с прекрасните си
милички очи, превърна ти живота мой
във приказка без край...
Дано никога да не напусна този рай!!!

© Георги Дуков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??