20.03.2018 г., 18:02 ч.

Щастието 

  Поезия » Философска
316 0 1

Ден световен днес

на щастието è!

 

О, щастие,

 

в душите и

сърцата

 

влез!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??