5.02.2007 г., 17:39 ч.

Щастието 

  Поезия
595 0 4
Напразно в запустелите хамбари
на сълзи и на делнична тъга
разравят се клеветниците стари -
"фалшиви мисли", "смут" и "суета".
И връщат се при свойте господари -
от ада черни, злобни същества,
докладват: "не намерихме, другари
ни капка сълзи, мъка и тъга".
И дяволите, силно озверени,
изпращат ни от пъкъла печал
и чакат, в кал зарити до коле`не,
на щастието тъжния финал.

Но щастието, истинско и реално
не ще потъне в блатото печално.

© Ааа Ааа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??