4.09.2013 г., 23:23 ч.

Щастието пред нас 

  Поезия » Философска
576 0 0

Щастието пред нас

 

 

В живота трябва да ценим всичко,

без значение дали  малко е  или голямо,

дори да е една усмивка само,

важното е че щом е искрена и откровена,

тя е във любов превъплътена...

Но трябва и да даваме по мъничко от нас,

така добрата сила ще живее всеки ден и час.

Когато времето е топло и лек ветрец подухва,

спри се, усети прегръдките на вятъра,

усети нежността, с която те дарява,

усети как душата ти се извисява

и усмивки от щастие ти подарява.

Когато пръска лек дъждец, излез под него,

нищо лошо няма да ти стане!

Отвори широко поглед към небето,

необятно е, нали?

Отпусни се и ще видиш, че щастието

стои пред нас и ни наблюдава,

само трябва да протегнеме ръце 

и да го привлечем към нас.

И тогава може би ще разбереш,

че да си щастлив е възможно, всеки ден,

всяка изминала минута и всеки изминал час,

 виж го, просто то е тук и е сред нас...

 

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??