16.01.2011 г., 13:34 ч.

Щастлив съм, че... 

  Поезия
544 0 2

 

 

 

 

Щастлив съм, че...

 

Щастлив съм, че не съм,

мълча и просто чакам,

да се уверя,

че всеки тежък сън

ще си остане в паметта ми

само отпечатък.

И няма да изплува

реален - да не казвам като к'во -

и смея ли да псувам,

щом така е писано.

 

Щастлив съм, че не мога

да бъда пак щастлив,

защото да се боря

е силен лайтмотив.

Но, честно да си кажа,

за друго бих живял,

но това ще го разкажа

в друг, по-весел стих.

 

16.01.2011

софия







 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??