27.11.2007 г., 13:53 ч.

Щастлива 

  Поезия » Любовна
700 0 12
 

       ЩАСТЛИВА

                                На Маги - с обич

Наглед е щастлива.

     Облечена стилно,

               гримирана с вкус.

Усмихва се живо

     и кичур отмята,

               немирен и рус.

Игриво намига

     на малките внуци

              и пее със тях.

За миг ги настига

     и често се чува

              добрия и смях.

И само очите

      на влюбен художник

              откриват тъга.

А болките скрити

       оставят в косите

             следи от снега.

 

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??